TBB BAŞKANI SAĞKAN MERSİN'DE MESLEK USTALARINA PLAKET VERDİ

1069

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Genel Sekreter Av. Veli Küçük, Mersin Barosu’nu ziyaret ederek yeni adli yıl başlangıcında meslek ustaları için düzenlenen plaket törenine katıldı.

Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir ile meslekte 40, 50 ve 60 yılını dolduran meslek ustalarını selamlayan Sağkan, en çok heyecan duyduğu etkinliklerden birinin mesleğe başlayan avukatların yemin ve ruhsat törenleri, diğerinin ise meslek ustaları için düzenlenen plaket törenleri olduğunu söyleyerek meslek ustalarına şükranlarını sundu.

“Yeni bir adli yılın başlangıcındayız” hatırlatmasıyla, avukatlık mesleğini sürdürülemez hale getiren ağır sorunların çözüme kavuştuğu adil bir yıl dileyen Sağkan, “Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulu’nun bizlere ve baro genel kurullarının da baro yönetim kurullarına yüklediği bir sorumluluk var. 180 bin kişilik savunma camiası, Türkiye Barolar Birliği ve barolarla beraber bu mücadeleyi yürütürse, çözüme yaklaşan sorunlarımızla ilgili daha somut adımları görebiliriz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından meslek ustalarına plaketleri takdim edildi.

MERSİN PROTOKOLÜNE ZİYARETLER

TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ve Genel Sekreter Av. Veli Küçük; Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci’yi makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle