TBB BAŞKANI SAĞKAN BATMAN BAROSU’NDA MESLEKTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

684

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nizam Dilek ile birlikte Batman Barosu’nu ziyaret ederek meslektaşlarla bir araya geldi.
Sağkan burada Baro Başkanı Av. Erkan Şenses ile beraber ‘Avukatlık Mesleği” konulu Staj Eğitim Merkezi Açılış Semineri’ne katıldı.

Sağkan daha sonra da, meslekte 50. Yılını dolduran Batman Barosu’nun kurucu başkanı Av. Zeki Ekmen’e 50. Yıl Beratı ve Plaketi takdim törenine katıldı.

Törende konuşan Sağkan " Bugün çok değerli meslek üstadımız Zeki ağabeyimiz için buradayız. Batman Barosu’nun kurucu başkanı; dile kolay yarım asırdır yurttaşlarımızın hak ve özgürlüklerine kavuşabilmesi için, adliyelerde, duruşma salonlarında, karakollarda, emniyette, cezaevlerinde geçen bir ömür. Kendisi 50 yıldır hak savunuculuğu yapan meslek büyüğümüzdür. Sizlerin huzurunda bu mücadelesi için bir yurttaş olarak kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Sağkan Batman’da Vali Ekrem Canalp, Başsavcı Vekili Barış Arıduru ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Yıldırım’a da birer ziyaret gerçekleştirdi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle