Anıtkabir Ziyareti

8350

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ, AVUKATLAR HAFTASI NEDENİYLE ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ

Avukatlar Haftası nedeniyle Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.

Birlik Başkanı Av.V.Ahsen Coşar, duygu ve düşüncelerini imzaladığı “Şeref Defteri”nde aşağıdaki şekilde ifade etti:   

Büyük Atatürk,

Avukatlar Haftası etkinliği münasebetiyle Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu üyeleriyle birlikte manevi huzurunuzdayız.

Türkiye Barolar Birliği olarak; sizin önderliğinizde gerçekleştirilen hukuk devriminin, bu bağlamda hukuk yoluyla toplumu değiştirme, dönüştürme ve  yanı sıra bir aydınlanma projesi olan Cumhuriyetimizin en sadık, en içten bekçisiyiz.    

Kurduğunuz Cumhuriyetin; demokrasi, hak ve özgürlükler, hukukun üstünlüğü, bunların omurgasını oluşturan, sadece düzene ve rejime ilişkin alanda biçimsel demokrasinin işlemesi ve hukukun şeklen var olması ile sınırlı olmayan, toplumsal yaşamı bir arada tutan, toplumun demokrasi, hukuk ve özgürlükler temelinde bir arada yaşamasını ve varlığını sürdürmesini sağlayan en temel ilke olan laiklik temelinde ilerlemesine ve sonsuza kadar yaşamasına Türkiye Barolar Birliği olarak katkı yapmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle manevi huzurunuzda sevgi, saygı ve minnetle eğiliyoruz.      

Av.V.Ahsen Coşar
Türkiye Barolar Birliği Başkanı

Fotoğraflar


Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10

Fotoğraf 11

Fotoğraf 12

Fotoğraf 13