Kayseri Eğitim Merkezi Açılışı

6145

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV.V.AHSEN COŞAR, BAŞKAN YARDIMCISI AV.TALAY ŞENOL, DENETLEME KURULU BAŞKANI AV.MAHMUT KARATEKİN KAYSERİ BAROSU AV.ALİ TAŞCI  STAJ EĞİTİM MERKEZİ’NİN 02 NİSAN 2011 TARİHİNDE YAPILAN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDILAR

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.V.Ahsen Coşar, Başkan Yardımcısı Av.Talay Şenol, Denetleme Kurulu Başkanı Av.Mahmut Karatekin Kayseri Barosu Av.Ali Taşcı  Staj Eğitim Merkezi’nin 02 Nisan 2011 tarihinde yapılan açılış törenine katıldılar

Törenin açılışında yaptığı konuşmada Kayseri Barosu Başkanı Av.Murat Şirvanlı, merkezin açılışına yaptığı katkı için Barolar Birliği’ne, açılışa geldikleri için Birlik Başkanı’na, Başkan Yardımcısı’na ve Denetleme Kurulu Başkanı’na teşekkür etti.

Daha sonra söz olan Birlik Başkanı; “Vefa duygusu, sadece insanlara özgü bir duygu değildir, kurumlara da özgü bir duygudur ve sadece erdemli insanlarda ve kurumlarda bulunur. Kayseri Barosu’nun açtığı bu mekana, Kayseri Barosu Başkanlığı yapmış, Kayseri Barosu’na hizmet etmiş rahmetli Ali Taşçı’nın isminin verilmiş olması Kayseri Barosu’nun ne kadar vefalı ve erdemli olduğunun kanıtıdır. Benim Ankara Barosu Başkanı olduğum dönemde Kayseri Barosu Başkanı olan rahmetli Ali Taşçı meslektaş olarak, arkadaş olarak, insan olarak, başkan olarak özel bir insandı, benim dostum, ağabeyim, üstadım idi. Ankara ve Kayseri Baroları Başkanı olarak birlikte iş yaptık, iki baro arasında yakın bir işbirliği kurduk. Kendisini rahmetle anıyor ve ışıklar içinde yatmasını diliyorum. Barolar hizmet kurumlardır. Bu kurumların yönetimine gelenlerin bir kısmı bir şeyler olmanın peşindedir, bir kısmı ise bir şeyler yapmanın çabası içindedir. Bir şeyler yapmanın çabası içinde olanlar iş yaparlar, arkalarında eser bırakırlar. Bu merkezin açılması, stajyerlerimizin hizmetine konulması iş yapma niyetine, eser bırakma çabasına sahip bir yönetim anlayışının sonucudur. O nedenle Kayseri Baromuzun değerli Başkanı Sayın Murat Şırvanlı’yı ve onun şahsında Yönetim Kurulu Üyesi meslektaşlarımı, emeği geçen herkesi kutlar, merkezin stajyerlerimize ve Kayseri Barosu’na hayırlı olmasını dilerim.” dedi. 

Birlik Başkanı, günün anısına Kayseri Barosu Başkanı Av.Murat Şirvanlı ile Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Siyami Başok’a Türkiye Barolar Birliği’nin plaketini takdim etti.  

 

Fotoğraflar


Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10