Konya Barosu'nun kuruluş yıldönümü

3337

TBB BAŞKANI AV.V.AHSEN COŞAR İLE YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV.TURGAY BİLGE KONYA BAROSU’NUN 99.KURULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDILAR

TBB Başkanı Av.V.Ahsen Coşar ile Yönetim Kurulu Üyesi Av.Turgay Bilge, Konya Barosu’nun 99.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Konya Barosu Başkanı Av. Sayın Fevzi Kayacan ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Birlik Başkanı Coşar ile Yönetim Kurulu Üyesi Bilge daha sonra sırayla Konya Başsavcısı Sayın Neyzen Özcan, Konya Valisi Sayın Aydın Doğan ve Konya Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’i ziyaret ederek plaket sundular.Konya Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek, Birlik Başkanı Coşar'a günün ve ziyaretin anısına Mevlana'nın Mesnevi'si ile Konya'yı ve Mevlana'yı simgeleyen çini vazo hediye etti.  

Birlik Başkanı Coşar ile Yönetim Kurulu Üyesi Bilge, Konya Barosu’nun 99.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenen akşam yemeğine katıldılar. Meslekte kırk ve ellinci yılını dolduran Konya Barosu avukatlarına plaket verilen yemekte Konya Barosu Başkanı Av. Sayın Fevzi Kayacan tarafından Birlik Başkanı Coşar’a da plaket verildi.

Konya Barosu Başkanı Av. Sayın Fevzi Kayacan’a plaket sunan Birlik Başkanı Coşar yaptığı konuşmada; “Burada ve sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Mutluyum zira hem Konyalı, hem de avukatım. Ben ilkokulu, ortaokulu ve liseyi Konya’da okudum. Dolayısıyla büyümemde, yetişmemde Konya’nın, Konyalıların çok emeği ve hakkı var. O nedenle kendimi hep Konya’ya ve Konyalılara borçlu hissederim. Konya Barosu asırlık bir çınar. Bu çınarın kök salmasında, yetişmesinde, büyümesinde Konyalıların, Konya Barosu’na üye avukatların, Konya Barosu Yönetimlerinin ve elbette Konya Barosu’nun önceki Başkanları’nın çok emeği var. Hepsine ve halen Konya Barosu’na başarı ile hizmet eden sevgili Fevzi Başkana ve yönetimine kendi adıma, izniniz ile sizlerin adına teşekkür ediyor, sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.