Resim Yarışması Ödül Töreni

6533

İçeriden - Hükümlüler ve Tutuklular Arası Resim Yarışması Ödül Töreni. 14.04.2011

Türkiye Barolar Birliği İçeriden - Hükümlü ve Tutuklular Arası Resim Yarışması’nda Üçüncülük alan Hasan Kocaoğlu’nun ödülü, Ankara 1 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi’nde düzenlenen bir törenle verildi.

Törende bir konuşma yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar,

“Sanat, hayatın eleştirisidir. Tutuklu ve Hükümlüler arasında düzenlenen resim yarışmasına katılan tutuklu ve hükümlü arkadaşlarımız, sanatın önemli bir dalı olan yaptıkları resimlerle sadece kendi hayatlarının eleştirisini değil, hayatlarının bir bölümünde yer alan adalet ve savunma kurumlarının da bir eleştirisini yapmış oldular. Bu yıl ilki düzenlenen yarışma gelecek yıllarda da düzenlenecek ve giderek kurumsallaşacaktır. Gerek yarışmaya katılan, gerekse ödül alan arkadaşlarımızı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Üçüncülük ödülünü Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Sefa Mermerci ile Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar’ın elinden alan Hasan Kocaoğlu, hükümlü ve tutuklu arkadaşlarınca coşkuyla alkışlandı.

Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol ve Genel Sekreter Cengiz Tuğral’ın da hazır bulunduğu törende yarışmaya katılan diğer hükümlü ve tutuklulara da katılım belgeleri verildi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar, törene katılan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Sayın Sefa Mermerci, Cezaevlerinden Sorumlu Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sayın Ahmet Berke, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Rasim İsa Bilgen, Daire Başkanı Sayın Vehbi Kadri Kamer ve Ankara 1nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Sayın Orhan Toygar’a birer plaket sundu.

Plaketlerin verilmesinin ardından hükümlü ve tutuklular, törene katılanlara bir konser verdi.
 

Fotoğraflar


Fotoğraf 1

Fotoğraf 2

Fotoğraf 3

Fotoğraf 4

Fotoğraf 5

Fotoğraf 6

Fotoğraf 7

Fotoğraf 8

Fotoğraf 9

Fotoğraf 10

Fotoğraf 11

Fotoğraf 12

Fotoğraf 13

Fotoğraf 14

Fotoğraf 15

Fotoğraf 16