TBB BAŞKANI SAĞKAN ARTVİN BAROSU'NDA MESLEKTAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

1569

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Artvin Barosu’nu ziyaret etti.

Artvin Barosu Başkanı Av. Ayla Varan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sağkan, Baro tarafından düzenlenen etkinlikte meslektaşlarla buluştu. TBB’nin, avukatlık mesleğinin temel sorunlarının çözümüne yönelik olarak yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi veren Birlik Başkanı, tüm bu çalışmaların barolarla koordineli olarak yürütüldüğünü ifade etti.

Ardahan Barosu Başkanı Av. Murat Yolçu, Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan ve Giresun Barosu Başkanı Av. Soner Karademir’in de katıldığı toplantıda Sağkan, meslektaşların görüş ve önerilerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Akşam da Artvin Barosu tarafından düzenlenen plaket törenine katılan Birlik Başkanı, burada meslekte 40 yılını dolduran Baro Başkan Yardımcısı Av. Çetin Tekdoğan ve diğer meslek ustası Av. Volkan Kaynak’a yaşamın her alanında verdikleri hak mücadelesi için teşekkür etti.

ARTVİN’DE BİR DİZİ ZİYARET

TBB Başkanı Sağkan Artvin’de, Baro Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin eşliğinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt ve Adalet Komisyonu Başkanı Hakan Bektaş’la makamlarında bir araya geldi.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle