TBB YÖNETİMİ HAYVANLARI KORUMA KANUNU'NDA YAPILMAK İSTENEN DEĞİŞİKLİĞİ PROTESTO AMACIYLA MECLİS ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN EYLEME KATILDI

1206

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Sekreteri Av. Veli Küçük ile Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hicran Kandemir ve Av. Ramazan Erhan Toprak, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununu sahipsiz hayvanlar için katliam yasası haline getirecek olan değişiklik tekliflerini protesto amacıyla; Türkiye Büyük Millet Meclisi Çankaya Kapısı önünde, bir süredir Sivil Toplum Kuruluşları tarafından sürdürülen nöbete ve protesto eylemine katılarak destek verdi.

TBB Hayvan Hakları Komisyonu ve Şiddetle Mücadele Kurulu temsilcilerinin yanı sıra, Ankara Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu ile çok sayıda Baronun Hayvan Hakları Komisyonu temsilcileri ve meslektaşların da katılarak destek verdiği nöbette, bir grup protestocunun Meclis Parkı önüne girmesinin güvenlik güçleri tarafından engellenmesinin ardından, yürütülen müzakereler sonucu protestocular yeniden Meclis Parkı önüne alındı.


Haber ile ilgili Görseller

Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle
Görüntüle