Türkiye'de Kadınların Adalete Erişiminin Desteklenmesi Projesi Hibe Sözleşmesi İmza Töreni ve Türkiye’de Kadınların Adalete Erişimi Uluslararası Konferansı

1459

Avrupa Konseyi ve Avrupa Birliği ortak programı “Batı Balkanlar ve Türkiye için Yatay Destek 2023-2026” çerçevesinde yürütülmekte olan “Türkiye’de Kadınların Adalete Erişiminin Desteklenmesi” projesi kapsamında hibe sözleşmesi 27 Kasım 2023 tarihinde Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

İmza törenini takiben toplumsal cinsiyete duyarlı yargı sistemlerine ilişkin uluslararası standartlar, Türkiye’de kadınların adalete erişiminde karşılaşılan temel engeller ve zorluklar, Türkiye’de kadınların adalete erişimleri alanında geleceğe yönelik adımlar: Hukukçuların ve STK’ların izleme faaliyetlerindeki rolü konularında sunumların gerçekleştirileceği “Kadınların Adalete Erişimi” başlıklı uluslararası konferans düzenlenecektir. Meslektaşlarımızın imza töreni ve uluslararası konferansı onurlandırmasını dileriz.

Etkinlik programı için tıklayınız